Anmeldelser arkiv

 • Krig er helvede, men soldaten er heroisk i Harvey Kurtzman og John Severins klassiske krigstegneserier fra de glade 50ere. Felix Rothstein anmelder med fare for liv og lemmer.

  Midt i en krigstid

  Krig er helvede, men soldaten er heroisk i Harvey Kurtzman og John Severins klassiske krigstegneserier fra de glade 50ere. Felix Rothstein anmelder med fare for liv og lemmer.
 • Jakob Albrethsens debut "Alt Du Kan Se" starter som populærvidenskabelig formidling, men ender et helt andet sted. Carsten Fogh Nielsen kigger på skyer og anmelder.

  Skyernes mening – og verdens

  Jakob Albrethsens debut "Alt Du Kan Se" starter som populærvidenskabelig formidling, men ender et helt andet sted. Carsten Fogh Nielsen kigger på skyer og anmelder.
 • Ny undergrundsantologi strutter af modkulturelle vitaminer, konstaterer Erik Barkman opstemt.

  Alternativt

  Ny undergrundsantologi strutter af modkulturelle vitaminer, konstaterer Erik Barkman opstemt.
 • Der er noget underspillet deprimeret over Mike Mignolas tilbagevenden til Hellboy, som tyve år efter seriens start får Thomas Thorhauge til modvilligt at spekulere over, hvor fed en tegneserie Hellboy egentlig er.

  Mod mørkets hjerte

  Der er noget underspillet deprimeret over Mike Mignolas tilbagevenden til Hellboy, som tyve år efter seriens start får Thomas Thorhauge til modvilligt at spekulere over, hvor fed en tegneserie Hellboy egentlig er.
 • "Der var engang i Frankrig" er et massivt seksbindsværk om 2. verdenskrigs mange, grå nuancer. Er der dømt tør historieformidling eller medrivende, historisk thriller? Morten Tjalve anmelder.

  Langt fra et eventyr

  "Der var engang i Frankrig" er et massivt seksbindsværk om 2. verdenskrigs mange, grå nuancer. Er der dømt tør historieformidling eller medrivende, historisk thriller? Morten Tjalve anmelder.
 • Amerikanske Ed Piskor har sat sig for at fortælle HELE den brogede historie om amerikansk hip hop. Jakob Albrethsen tager turen tilbage til 80erne og anmelder bind 2. Yo.

  Hiphoppens skabelsesberetning, del 2

  Amerikanske Ed Piskor har sat sig for at fortælle HELE den brogede historie om amerikansk hip hop. Jakob Albrethsen tager turen tilbage til 80erne og anmelder bind 2. Yo.
 • Norske Frode Øverli er klar med endnu en samling striber med den gode Pondus. Men er det sjovt, plat eller begge dele? Thomas Berger anmelder.

  Pensionist nikker skaller

  Norske Frode Øverli er klar med endnu en samling striber med den gode Pondus. Men er det sjovt, plat eller begge dele? Thomas Berger anmelder.
 • "Lava” er en enkel horror-fortælling fra en lovende serieskaber, der godt måtte give den lidt mere gas, mener Erik Barkman.

  Vagina dentata

  "Lava” er en enkel horror-fortælling fra en lovende serieskaber, der godt måtte give den lidt mere gas, mener Erik Barkman.
 • (In a Sense) Lost and Found er et flot og ambitiøs tegneserie fra det spændende forlag Nobrow. Felix Rothstein undersøger om ambitionerne holder.

  Mere Lost end Found…

  (In a Sense) Lost and Found er et flot og ambitiøs tegneserie fra det spændende forlag Nobrow. Felix Rothstein undersøger om ambitionerne holder.
 • Stribeserien "Erling" er tilbage på tegneseriehylderne. Er der dømt et godt gnæk af latter eller et stivnet smil? Thomas Berger anmelder.

  Pixelerede næser og kogt blæksputte

  Stribeserien "Erling" er tilbage på tegneseriehylderne. Er der dømt et godt gnæk af latter eller et stivnet smil? Thomas Berger anmelder.
 • Tardi vender tilbage til 1. verdenskrigs skyttegrave i "Fandens til Krig". Frederik Schøler anmelder.

  Blodigt sarkastiske sprøjt af eksplosionsramte kroppe og afrevne legemsdele

  Tardi vender tilbage til 1. verdenskrigs skyttegrave i "Fandens til Krig". Frederik Schøler anmelder.
 • Emmanuel Guiberts prequel til mesterværket ”Alans krig” er mere af det samme – på den fremragende måde, forsikrer Erik Barkman.

  Verden af i går

  Emmanuel Guiberts prequel til mesterværket ”Alans krig” er mere af det samme – på den fremragende måde, forsikrer Erik Barkman.
 • Afslutningen på Charles Burns trilogi slår benene væk under sin læser, som pludselig må forstå fortællingen dybere, anderledes og aldeles gribende. Thomas Thorhauge har bygget sig et lille alter til 'Sugar Skull' og dens to forgængere.

  Den mystiske fortrængning

  Afslutningen på Charles Burns trilogi slår benene væk under sin læser, som pludselig må forstå fortællingen dybere, anderledes og aldeles gribende. Thomas Thorhauge har bygget sig et lille alter til 'Sugar Skull' og dens to forgængere.
 • Nummer9s nyeste anmelder, Frederik Schøler, kaster sig over noget så sjældent som en tegneserie for de helt små: Den ordløse "Lille Kvast" gør sit charmerende indtog på de danske børneværelser.

  ØJ! Det er for børn!

  Nummer9s nyeste anmelder, Frederik Schøler, kaster sig over noget så sjældent som en tegneserie for de helt små: Den ordløse "Lille Kvast" gør sit charmerende indtog på de danske børneværelser.
 • Rune Rybergs debut 'Gigant' er forførende tegneserieramasjang af høj klasse, mener Thomas Thorhauge, der dog især betages af historiens allerførste billede.

  Jeg er Gigant!

  Rune Rybergs debut 'Gigant' er forførende tegneserieramasjang af høj klasse, mener Thomas Thorhauge, der dog især betages af historiens allerførste billede.
Side 1 af 3012345...102030...Ældste »