Anmeldelser arkiv

 • Dustin Harbins ”Dinosaurerne!” er harmonikabogen til dinosaurnørden i dit liv, mener Erik Barkman.

  Den store øgleparade

  Dustin Harbins ”Dinosaurerne!” er harmonikabogen til dinosaurnørden i dit liv, mener Erik Barkman.
 • Halfdan Piskets fortsættelse til "Desetør" har intet mindre end international klasse. Felix Rothstein anmelder "Kakerlak" og får alle sine forventninger indfriet.

  ‘De døde kigger med blege øjne’

  Halfdan Piskets fortsættelse til "Desetør" har intet mindre end international klasse. Felix Rothstein anmelder "Kakerlak" og får alle sine forventninger indfriet.
 • Groteske og punkede rumeventyr fra multikunstnerisk auteur-makkerpar. Friskt og veloplagt.

  På infopicnic med Djyon Dære

  Groteske og punkede rumeventyr fra multikunstnerisk auteur-makkerpar. Friskt og veloplagt.
 • Anna Degnbol er tilbage med en poesisamling i tegneserieform. Felix Rothstein anmelder "Rød Vintersol" og sidder tilbage med en smag af new age i munden.

  Kosmisk lommeuld

  Anna Degnbol er tilbage med en poesisamling i tegneserieform. Felix Rothstein anmelder "Rød Vintersol" og sidder tilbage med en smag af new age i munden.
 • Den gæve heltinde Yoko Tsuno rejser tiden tynd i det andet store samlealbum med den klassiske serie. Søren Frandsen ser på serien med en moderne læsers øjne.

  Alt er perfekt – bortset fra…

  Den gæve heltinde Yoko Tsuno rejser tiden tynd i det andet store samlealbum med den klassiske serie. Søren Frandsen ser på serien med en moderne læsers øjne.
 • Religionskritik eller pruttehumor? Vi har fået teolog og præst Henriette Knudsen til at anmelde den kontroversielle stribesamling "Jesus og Mo". Hvor farlig er den egentlig?

  Religionskritik og lokumshumor

  Religionskritik eller pruttehumor? Vi har fået teolog og præst Henriette Knudsen til at anmelde den kontroversielle stribesamling "Jesus og Mo". Hvor farlig er den egentlig?
 • Bind tre i den postapokalyptiske børnetegneserie "Alene" er ikke bange for at være både creepy og foruroligende. Kristian Bang Larsen kaster sig ud i hajfyldte farvande.

  Post-apokalyptisk horror i børnehøjde

  Bind tre i den postapokalyptiske børnetegneserie "Alene" er ikke bange for at være både creepy og foruroligende. Kristian Bang Larsen kaster sig ud i hajfyldte farvande.
 • Den danske debutant Christer Bøgh Andersen skildrer hverdagen i al dens trivialitet i "Den Forfinede Klunser". Det er både fint og ikke helt godt nok, synes Lars Horneman.

  Hverdagens ulidelige ensartethed

  Den danske debutant Christer Bøgh Andersen skildrer hverdagen i al dens trivialitet i "Den Forfinede Klunser". Det er både fint og ikke helt godt nok, synes Lars Horneman.
 • ”Dragonero” er velsmurt italiensk ramasjang blottet for fine fornemmelser. Erik Barkman er fint underholdt.

  Una grande avventura!

  ”Dragonero” er velsmurt italiensk ramasjang blottet for fine fornemmelser. Erik Barkman er fint underholdt.
 • Brian K. Vaughan og Fiona Staples successerie "Saga" er udkommet på dansk. Jakob Albrethsen tager med på rumeventyr og tjekker om hypen holder.

  Amerikansk science fiction-serie lover godt

  Brian K. Vaughan og Fiona Staples successerie "Saga" er udkommet på dansk. Jakob Albrethsen tager med på rumeventyr og tjekker om hypen holder.
 • Patricia Ryan er noget så sjældent som en tegneseriedebutant på 80 år. Felix Rothstein anmelder hendes meget lille selvbiografiske billedfortælling.

  Engang var der en meget lille bog

  Patricia Ryan er noget så sjældent som en tegneseriedebutant på 80 år. Felix Rothstein anmelder hendes meget lille selvbiografiske billedfortælling.
 • Hele verdens indiedarling, canadiske Michael DeForge, har begået en farverig, billedbogsagtig tegneserie fyldt med vanvid. Mårdøn Smet anmelder "First Year Healthy"

  Det syge sind og den hellige kat

  Hele verdens indiedarling, canadiske Michael DeForge, har begået en farverig, billedbogsagtig tegneserie fyldt med vanvid. Mårdøn Smet anmelder "First Year Healthy"
 • Anden boks med alle Don Rosas populære andehistorier er på gaden. Michael Lindal kigger på den kæmpestore boks med ænder.

  Folkets and

  Anden boks med alle Don Rosas populære andehistorier er på gaden. Michael Lindal kigger på den kæmpestore boks med ænder.
 • En foruroligende og dyster kunsttegneserie fra Rikke Villadsen og Bjørn Rasmussen sender vores anmelder Frederik Schøler ud på en sær, natlig rejse.

  Der var så foruroligende dejligt ude på landet

  En foruroligende og dyster kunsttegneserie fra Rikke Villadsen og Bjørn Rasmussen sender vores anmelder Frederik Schøler ud på en sær, natlig rejse.
 • Mårdøn Smet anmelder "How to Be Happy" af stjerneskuddet Eleanor Davis. Og bruger ord som "æstetikmasturbation" og "poweræstetik".

  Unhappy go lucky

  Mårdøn Smet anmelder "How to Be Happy" af stjerneskuddet Eleanor Davis. Og bruger ord som "æstetikmasturbation" og "poweræstetik".
Side 1 af 3312345...102030...Ældste »