Anmeldelser arkiv

 • Så er der endnu et samlesmølf på smølfen med de klassiske tegnesmølfer om... ja... Smølferne. Morten Tjavle ansmølfer "Smølferne 1967-1969"

  Studios Peyo 1967-1969

  Så er der endnu et samlesmølf på smølfen med de klassiske tegnesmølfer om... ja... Smølferne. Morten Tjavle ansmølfer "Smølferne 1967-1969"
 • Christian Aarestrup anmelder Tatiana Goldbergs første selvstændige udgivelse, "Anima". En science fiction-horror-tegneserier, hvor intet er, som det ser ud til at være.

  Uvisheden, uroen og uhyggen

  Christian Aarestrup anmelder Tatiana Goldbergs første selvstændige udgivelse, "Anima". En science fiction-horror-tegneserier, hvor intet er, som det ser ud til at være.
 • Østrigske Ulli Lust fejrer onaniens glæder og forårets snarlige komme med ”Air Pussy”. Dybt charmerende, synes Erik Barkman.

  Høj af lyst

  Østrigske Ulli Lust fejrer onaniens glæder og forårets snarlige komme med ”Air Pussy”. Dybt charmerende, synes Erik Barkman.
 • Craig Thompsons Pingprisvindende "Habibi" er ude på dansk, og der er stadigvæk tale om et monster af et værk. Frederik Schøler anmelder.

  Habibi – Monstrøs, min elskede

  Craig Thompsons Pingprisvindende "Habibi" er ude på dansk, og der er stadigvæk tale om et monster af et værk. Frederik Schøler anmelder.
 • Martin Kellermans Rocky er tilbage i vanlig forsumpet stil. Eller er han? Ikke helt, da der denne gang er tale om en lang, sammenhængende kærlighedshistorie. Morten Tjavle anmelder.

  Rocky vender tilbage

  Martin Kellermans Rocky er tilbage i vanlig forsumpet stil. Eller er han? Ikke helt, da der denne gang er tale om en lang, sammenhængende kærlighedshistorie. Morten Tjavle anmelder.
 • Maren Uthaug er klar med sin anden tegneserie. Der er dømt tændstikkvinder, eksistentialisme og flyvende kønsdele for alle pengene. Ida Dybdahl anmelder.

  Eksistentialisme light

  Maren Uthaug er klar med sin anden tegneserie. Der er dømt tændstikkvinder, eksistentialisme og flyvende kønsdele for alle pengene. Ida Dybdahl anmelder.
 • Danmarkshistoriens mest folkekære stribetegner og satiriker har fået sig en velfortjent og vidtfavnende coffee table-opsamling, fortæller Erik Barkman.

  Best of Storm P.

  Danmarkshistoriens mest folkekære stribetegner og satiriker har fået sig en velfortjent og vidtfavnende coffee table-opsamling, fortæller Erik Barkman.
 • Marvels superstjerneforfatter Brian Michael Bendis har begået en fagbog om det at skrive tegneserier. Eller har han? Kristian Bang Larsen kaster et kritisk blik på Bendis' bog.

  Brancheintroduktion fra firmaets mand

  Marvels superstjerneforfatter Brian Michael Bendis har begået en fagbog om det at skrive tegneserier. Eller har han? Kristian Bang Larsen kaster et kritisk blik på Bendis' bog.
 • Greg Rucka og Michael Lark leverer samfundskritisk fremtidsdystopi af klassisk skuffe i "Lazarus". Christian Aarestrup anmelder.

  Vi er de 0,00001 %

  Greg Rucka og Michael Lark leverer samfundskritisk fremtidsdystopi af klassisk skuffe i "Lazarus". Christian Aarestrup anmelder.
 • Det er svært at være teenager. Især hvis man har et stort månehoved. Felix Rothstein anmelder "Moonhead and the Music Machine" fra det britiske forlag Nobrow.

  Houston, we have a problem…

  Det er svært at være teenager. Især hvis man har et stort månehoved. Felix Rothstein anmelder "Moonhead and the Music Machine" fra det britiske forlag Nobrow.
 • Splint og Kvik er tilbage i endnu et ekstraordinært eventyr. I "Leopardkvinden" mødes swing, aber, superhelte, farver og striber. Michael Lindal anmelder euroløjerne.

  Swingpjatter og robotaber

  Splint og Kvik er tilbage i endnu et ekstraordinært eventyr. I "Leopardkvinden" mødes swing, aber, superhelte, farver og striber. Michael Lindal anmelder euroløjerne.
 • Vi bryder alle regler og anmelder en roman helt uden billeder! Linda og Valentin er tilbage i Pierre Christins "Lininil er forsvundet". Søren Frandsen anmelder.

  I gabende kedelig rumdvale

  Vi bryder alle regler og anmelder en roman helt uden billeder! Linda og Valentin er tilbage i Pierre Christins "Lininil er forsvundet". Søren Frandsen anmelder.
 • Hvem er han denne mystiske "Cowboy Henk"? Tobias Mørch Bendixen kaster sig over den store danske opsamling af nogle af seriens skæve striber.

  Rockabilly-Tintin og Magritte

  Hvem er han denne mystiske "Cowboy Henk"? Tobias Mørch Bendixen kaster sig over den store danske opsamling af nogle af seriens skæve striber.
 • Undergrund på den undergrundsagtige måde! Morten Tjalve gør sig tanker om Simon Petersens "Randers Ridderen" og forlaget Æters "Illuminati Nocte".

  Sex! Monstre! Blod! Elvis!

  Undergrund på den undergrundsagtige måde! Morten Tjalve gør sig tanker om Simon Petersens "Randers Ridderen" og forlaget Æters "Illuminati Nocte".
 • Fumio Obata har med "Just so Happens" begået en smuk, formfuldent graphic novel. Men er det nok? Mårdøn Smet anmelder.

  Det svære valg

  Fumio Obata har med "Just so Happens" begået en smuk, formfuldent graphic novel. Men er det nok? Mårdøn Smet anmelder.
Side 1 af 3112345...102030...Ældste »