Anmeldelser arkiv

 • I ”Forming” fortæller Adventure Time-storyboarder Jesse Moynihan historien om det moderne menneskes tilblivelse forfra. Erik Barkman er begejstret.

  Mytologisk megamix

  I ”Forming” fortæller Adventure Time-storyboarder Jesse Moynihan historien om det moderne menneskes tilblivelse forfra. Erik Barkman er begejstret.
 • "Mørket Venter" i en ny gysertegneserie fra det kolde, svenske nord. Men er den uhyggelig? Nummer9s frygtløse anmelder, Kristian Bang Larsen, vover pelsen...

  Huset, der spiser børn

  "Mørket Venter" i en ny gysertegneserie fra det kolde, svenske nord. Men er den uhyggelig? Nummer9s frygtløse anmelder, Kristian Bang Larsen, vover pelsen...
 • Bryan Lee O'Malley er tilbage med en ny graphic novel. Kan den leve op til succesen med Scott Pilgrim? Nummer9s anmelder, Michael Lindal, er ikke i tvivl.

  Livet efter Scott Pilgrim

  Bryan Lee O'Malley er tilbage med en ny graphic novel. Kan den leve op til succesen med Scott Pilgrim? Nummer9s anmelder, Michael Lindal, er ikke i tvivl.
 • Der er dømt postmoderne euro-Noir for alle pengene, når Oscar K. og Rasmus Bregnhøi afslutter deres sære, fascinerende trilogi om ”Lilith i Underverdenen”.

  Den sidste tur til underverdenen

  Der er dømt postmoderne euro-Noir for alle pengene, når Oscar K. og Rasmus Bregnhøi afslutter deres sære, fascinerende trilogi om ”Lilith i Underverdenen”.
 • Pigerne i ”Pope Hats” går på arbejde i andet hæfte af det canadiske stortalents Ethan Rillys serie. ”Ekstra i dette hæfte: Uddøende seriehæfteformat,” står der bag på Pope Hats 2. […]

  Livet i slæbesporet

  Pigerne i ”Pope Hats” går på arbejde i andet hæfte af det canadiske stortalents Ethan Rillys serie. ”Ekstra i dette hæfte: Uddøende seriehæfteformat,” står der bag på Pope Hats 2. […]
 • Ambitiøs, gennemarbejdet og meget vellykket tegneserie fra Henrik Rehr, skønner Nummer 9's anmelder om "Gavrilo Princip"

  Sommerfugleeffekten

  Ambitiøs, gennemarbejdet og meget vellykket tegneserie fra Henrik Rehr, skønner Nummer 9's anmelder om "Gavrilo Princip"
 • John Porcellinos selvbiografiske serier skildrer hverdagens melankoli og lykkestunder med udsøgt præcision, fortæller Erik Barkman.

  Et stort lille liv

  John Porcellinos selvbiografiske serier skildrer hverdagens melankoli og lykkestunder med udsøgt præcision, fortæller Erik Barkman.
 • Afdøde Joe Kuberts højtidelige borgerkrigsfortælling "Fax fra Sarajevo" er stadig relevant, mener Jakob Albrethsen.

  Godnatlæsning for præsident Putin

  Afdøde Joe Kuberts højtidelige borgerkrigsfortælling "Fax fra Sarajevo" er stadig relevant, mener Jakob Albrethsen.
 • Dystre barndomstraumer bliver til vellykket tegneserie af finsk/svenske Henri Gylander

  Når drøm og virkelighed støder sammen

  Dystre barndomstraumer bliver til vellykket tegneserie af finsk/svenske Henri Gylander
 • Morten Tjalve er godt underholdt af en række bedagede striber fra serien 'Zits'. Men heldigvis er Zits langtidsholdbar og stadig vedkommende.

  Zits rammer tidsånden knivskarpt – bare 10 år for sent

  Morten Tjalve er godt underholdt af en række bedagede striber fra serien 'Zits'. Men heldigvis er Zits langtidsholdbar og stadig vedkommende.
 • Rikke Villadsens ”Et knald til” er western-parodi og queer-teori i skøn forening, mener Erik Barkman.

  Sut min pik i overført betydning

  Rikke Villadsens ”Et knald til” er western-parodi og queer-teori i skøn forening, mener Erik Barkman.
 • Anmelder Christian Aarestrup har læst det nyeste album af Blacksad, der trods sit gennemarbejdede og flotte univers ikke rigtig vil os noget

  El Gato Dorado

  Anmelder Christian Aarestrup har læst det nyeste album af Blacksad, der trods sit gennemarbejdede og flotte univers ikke rigtig vil os noget
 • Antologien Tuschmørke er forfriskende eksperimenterende, selvom tegnerniveauet ikke er vanvittig højt, mener anmelder Morten Tjalve

  Der er lyspunkter i Tuschmørket

  Antologien Tuschmørke er forfriskende eksperimenterende, selvom tegnerniveauet ikke er vanvittig højt, mener anmelder Morten Tjalve
 • Signe Parkins anmelder flot men ligegyldig børnetegneserie - udført i linoleumssnit

  Manden, fluen og det ligegyldige pigebarn

  Signe Parkins anmelder flot men ligegyldig børnetegneserie - udført i linoleumssnit
 • Anmelder Morten Tjalve er mildest talt ikke imponeret af den tidlige Frode Øverlis humor i 'Riskhospitalet'

  Operationen mislykkes og patienten dør!

  Anmelder Morten Tjalve er mildest talt ikke imponeret af den tidlige Frode Øverlis humor i 'Riskhospitalet'
Side 1 af 2812345...1020...Ældste »