Hjem Om Bort med Berger

Om Bort med Berger

Der var engang, hvor jeg var en yngre mand. Jeg havde fået min helt egen spalte om tegneserieblade i tegneserietidsskriftet Seriejournalen, og der gik ikke mange numre før jeg i ungdommelig kådhed og med et malplaceret skud fra hoften fik konstateret, at samtlige seriehæfter på det danske marked var noget affald. Jeg blev rettelig sat på plads i et læserbrev med overskriften Bort med Berger – og siden da hed spalten det samme.

Pointen er, at selvom tegneserie primært handler om det, der sker på papiret, så er der også en omkringliggende branche at forholde sig til. Et miljø af serieskabere, udgivere, formidlere, forhandlere, akademikere, samlere og ikke mindst fans som fra tid til anden har brug for et kritisk men ærligt ment spark.

Det er vist tanken, at jeg skal levere et sådan med jævne mellemrum 🙂

 

Foruden at skrive om tegneserier på Nummer 9 og i tegneserietidsskriftet STRIP!, skriver jeg om computerspil i magasinet Gameplay og om legetøj på webmagasinet SkalViLege.Nu