Nyheder arkiv

 • I forbindelse med Zine Fest i Ungdomshuset i oktober udkommer første nummer af "Kniv Komix" - en fysisk platform for alternative tegneserier i Danmark.

  Nyt zine for alternative tegneserier

  I forbindelse med Zine Fest i Ungdomshuset i oktober udkommer første nummer af "Kniv Komix" - en fysisk platform for alternative tegneserier i Danmark.
 • Foreningen Danske Tegneserieskaberes har besluttet at lukke deres app på grund af manglende tilslutning.

  Tegneserieappen lukker

  Foreningen Danske Tegneserieskaberes har besluttet at lukke deres app på grund af manglende tilslutning.
 • Norsk millionær støtter tegneserie-projekt og køber 1000 eksemplarer af uudgivet album.

  Fan-millionæren

  Norsk millionær støtter tegneserie-projekt og køber 1000 eksemplarer af uudgivet album.
 • Hanne Hansen prisen er navnet på en helt ny dansk tegneseriepris, som uddeles første gang i forbindelse med tegneseriefestivalen Art-bubble

  Danmark får en helt ny tegneseriepris

  Hanne Hansen prisen er navnet på en helt ny dansk tegneseriepris, som uddeles første gang i forbindelse med tegneseriefestivalen Art-bubble
 • Frank Madsen og Sussi Bechs satireserie, "Eks Libris" er tilbage med 52 striber i det fjerde bind i serien. Vi bringer en (boglig) forsmag.

  Forsmag: Eks Libris bind 4

  Frank Madsen og Sussi Bechs satireserie, "Eks Libris" er tilbage med 52 striber i det fjerde bind i serien. Vi bringer en (boglig) forsmag.
 • Tegneseriefestivalen Copenhagen Comics er klar med en dato for næste festival. Og indkalder til ekstraordinær generalforsamling.

  Copenhagen Comics klar med dato… og du kan hjælpe til!

  Tegneseriefestivalen Copenhagen Comics er klar med en dato for næste festival. Og indkalder til ekstraordinær generalforsamling.
 • Anders Brønseruds tragikomiske figur takker af efter over et årtis ordløse striber og serier. Afløserne hedder Melvin, Charley og Inge.

  Otto er finito

  Anders Brønseruds tragikomiske figur takker af efter over et årtis ordløse striber og serier. Afløserne hedder Melvin, Charley og Inge.
 • Så går det atter løs i det jyske, når tegneseriefestivalen Art-Bubble endnu engang slår dørene op i Horsens. Der er gæster fra hele verden.

  Art-Bubble 2014 er lige om hjørnet

  Så går det atter løs i det jyske, når tegneseriefestivalen Art-Bubble endnu engang slår dørene op i Horsens. Der er gæster fra hele verden.
 • Rune T. Kiddes hæderspris skal hædre autodidakte kunstnere, der arbejder i den afdøde tegneserieskabers ånd.

  Ny Rune T. Kidde-pris hædrer Kaspar Colling Nielsen

  Rune T. Kiddes hæderspris skal hædre autodidakte kunstnere, der arbejder i den afdøde tegneserieskabers ånd.
 • San Diego Comic Con er netop overstået. Et mylder af film og tv-serier, men der var også plads til lidt tegneserier. Nummer9 linker til en god håndfuld nyheder.

  Lynguide til San Diego Comic Con

  San Diego Comic Con er netop overstået. Et mylder af film og tv-serier, men der var også plads til lidt tegneserier. Nummer9 linker til en god håndfuld nyheder.
 • Eisner Awards, den amerikanske mainstreamtegneseries svar på Ping-prisen er blevet uddelt på Comic Con i San Diego. Hvem mon vandt?

  Eisner Awards 2014

  Eisner Awards, den amerikanske mainstreamtegneseries svar på Ping-prisen er blevet uddelt på Comic Con i San Diego. Hvem mon vandt?
 • Erik Barkman træder tilbage som chefredaktør, tidligere Copenhagen Comics-formand Mads Bluhm tager over. Også anmeldelsesredaktøren erstattes.

  Vagtskifte i redaktionen

  Erik Barkman træder tilbage som chefredaktør, tidligere Copenhagen Comics-formand Mads Bluhm tager over. Også anmeldelsesredaktøren erstattes.
 • Lige nu lægger Storm P.-Museet hus til en stor udstilling om Danmarks folkekære tegneserie og tegneseriefigurm Rasmus Klump.

  Rasmus Klump på Storm P.-Museet

  Lige nu lægger Storm P.-Museet hus til en stor udstilling om Danmarks folkekære tegneserie og tegneseriefigurm Rasmus Klump.
 • Tegneserielejr i det høje nord for håbefulde tegneserieskabere i alderen 18-20 år. Nordicomics Youth! Camp er åben for tilmelding.

  Finsk lejr for unge tegneserieskabere

  Tegneserielejr i det høje nord for håbefulde tegneserieskabere i alderen 18-20 år. Nordicomics Youth! Camp er åben for tilmelding.
 • Nikoline Werdelin ryddede bordet på damernes aften, hvor internationale krigstegneserier fik comeback

  Pingprisen 2014: Vinderne!

  Nikoline Werdelin ryddede bordet på damernes aften, hvor internationale krigstegneserier fik comeback
Side 1 af 4812345...102030...Ældste »