Hjem Velkommen til Nummer9.dk!

Velkommen til Nummer9.dk!

Om Nummer 9

Nummer9 er et tegneseriemagasin på nettet for alle med interesse for tegneseriemediet, den niende kunstart, som de siger i Frankrig. På Nummer9 bringer vi anmeldelser, nyheder og baggrundsstof, som henvender sig til såvel nye som garvede tegneserielæsere. Vi dækker alt fra humørstriber og klassiske superhelte over den fransk-belgiske albumtradition til manga og eksperimenterende graphic novels.

Nummer9.dk  drives med støtte fra Kulturministeriets bevilling til almenkulturelle tidsskrifter.

Kontakt Nummer 9

Har du feedback, ris eller ros eller lignende – et tip til en nyhed eller begivenhed – eller står du bag en webcomic/netbaseret tegneserie – så skriv til kontakt@nummer9.dk

Har du udgivet en tegneserie, så send et anmeldereksemplar til :

Erik Barkman
Ottestoften 26A
8660 Skanderborg

Redaktionen

Kristian Bang Larsen er Nummer 9s chefredaktør. Kristian arbejder til dagligt med kommunikation og journalistik med base fra freelancebureauet Redaktionen.dk. Han er desuden ekstern lektor i kommunikation ved CBS.

Erik Barkman er Nummer 9s anmeldelsesredaktør. Erik arbejder til daglig som kommunikationsmedarbejder på The Animation Workshop i Viborg.

Michael Lindal Andersen er formidler, podcaster, tegneserieforfatter og bibliotekar. Michael har siddet i bestyrelsen for tegneseriefestivalen Copenhagen Comics (tidligere Komiks.dk) i en årrække, har skrevet bidrag til diverse tegneserieantologier og er den ene halvdel af podcastet Lucha Comico. Michael læser rigtigt mange tegneserier.

Thomas Thorhauge er tegneserietegner og tidligere formand for Dansk Tegneserieråd.