B_Paa tegnebordet arkiv

 • Det unge serieskabertalent var én af sidste års positive overraskelser med debutbogen "When We Were Silent". Nummer 9 ser nærmere med opfølgeren.

  På tegnebordet: Anna Degnbol

  Det unge serieskabertalent var én af sidste års positive overraskelser med debutbogen "When We Were Silent". Nummer 9 ser nærmere med opfølgeren.
 • Serieskaberen bag "Ind fra havet" tegner på opfølgeren: En vaskeægte western, researchet på hesteryg.

  På tegnebordet: Rikke Villadsen

  Serieskaberen bag "Ind fra havet" tegner på opfølgeren: En vaskeægte western, researchet på hesteryg.
 • Den skæve serieskaber arbejder på en stor samling historier om figuren Hr. Gris. Nummer 9 kigger ham over skulderen.

  På tegnebordet: Peter Kielland-Brandt

  Den skæve serieskaber arbejder på en stor samling historier om figuren Hr. Gris. Nummer 9 kigger ham over skulderen.
 • Den garvede serieskaber og illustrator arbejder netop nu på sin første længere tegneserieudgivelse, den dystre og arty "INSOLITUS". Nummer 9 investigerer.

  På tegnebordet: Jan Solheim

  Den garvede serieskaber og illustrator arbejder netop nu på sin første længere tegneserieudgivelse, den dystre og arty "INSOLITUS". Nummer 9 investigerer.
 • Danmarks internationale serietegner-es er i færd med at erobre Frankrig. Nyeste projekt er albumserien "World War X".

  På tegnebordet: Peter Snejbjerg

  Danmarks internationale serietegner-es er i færd med at erobre Frankrig. Nyeste projekt er albumserien "World War X".
 • - og Benni Bødker! Hør makkerparret fortælle om deres "Meshugge", en drabelig thriller fra Københavns jødiske slum.

  På tegnebordet: Cav Bøgelund

  - og Benni Bødker! Hør makkerparret fortælle om deres "Meshugge", en drabelig thriller fra Københavns jødiske slum.
 • Den uddannede animator er lige straks klar med sin tegneseriedebut, "Giant". Nummer 9 ser nærmere på fantasy-fortællingen.

  På tegnebordet: Rune Ryberg

  Den uddannede animator er lige straks klar med sin tegneseriedebut, "Giant". Nummer 9 ser nærmere på fantasy-fortællingen.
 • I Fahrenheits nye kælderbutik barsler serieskaber Svarre med sin debut på forlaget, en kompleks graphic novel ved navn "Kensington".

  På tegnebordet: Rasmus Svarre Hansen

  I Fahrenheits nye kælderbutik barsler serieskaber Svarre med sin debut på forlaget, en kompleks graphic novel ved navn "Kensington".
 • Illustratoren Katrine Clante arbejder på en grafisk blandingsroman om- og for piger i 10-12 års alderen. Nummer 9 kigger tegneseriedebutanten over skuldrene.

  På tegnebordet: Katrine Clante

  Illustratoren Katrine Clante arbejder på en grafisk blandingsroman om- og for piger i 10-12 års alderen. Nummer 9 kigger tegneseriedebutanten over skuldrene.
 • Serieskaberen med den runde streg er på vej med en samling ordløse, allegoriske fortællinger. Nummer 9 spørger til projektet.

  På tegnebordet: Ina Korneliussen

  Serieskaberen med den runde streg er på vej med en samling ordløse, allegoriske fortællinger. Nummer 9 spørger til projektet.
 • Tegneseriekometens udgave af Kim Fupz Aakesons "De gale" kommer til marts. Nummer 9 rapporterer fra et tegnebord i Berlin.

  På tegnebordet: Mikkel Sommer

  Tegneseriekometens udgave af Kim Fupz Aakesons "De gale" kommer til marts. Nummer 9 rapporterer fra et tegnebord i Berlin.
 • Nummer 9 snakker proces og tilblivelse med makkerparret bag den bibelinspirerede fantasy-serie B.I.B.L.E., Maia Fjordmand og Gitte Tang Jensen.

  På tegnebordet: B.I.B.L.E.

  Nummer 9 snakker proces og tilblivelse med makkerparret bag den bibelinspirerede fantasy-serie B.I.B.L.E., Maia Fjordmand og Gitte Tang Jensen.
 • Som serieskaber er han et relativt ubeskrevet blad, men rygterne vil vide, at modelbygger Christian Skovgaard har noget stort oppe i ærmet.

  På tegnebordet: Christian Skovgaard

  Som serieskaber er han et relativt ubeskrevet blad, men rygterne vil vide, at modelbygger Christian Skovgaard har noget stort oppe i ærmet.
 • Siden 2008 har serieskaberen arbejdet på en graphic novel om korruption i Udlændingeservice. Nummer 9 kigger ham over skulderen.

  På tegnebordet: Johan F. Krarup

  Siden 2008 har serieskaberen arbejdet på en graphic novel om korruption i Udlændingeservice. Nummer 9 kigger ham over skulderen.
 • Den USA-bosatte serieskaber, netop nu aktuel med samlebindet "Tribeca Sunset", tegner på en fortælling om manden, der startede 1. verdenskrig.

  På tegnebordet: Henrik Rehr

  Den USA-bosatte serieskaber, netop nu aktuel med samlebindet "Tribeca Sunset", tegner på en fortælling om manden, der startede 1. verdenskrig.
Side 1 af 212