Julelinks

Nummer 9 ønsker glædelig (og gyselig!) jul med et par højtidslinks til tegneserielæsning.

Så er juledagene over os, og de skal som bekendt nydes i familiens skød. Men skulle det alligevel lykkes at slippe væk nu og da, er her lidt tegneserielæsning at stresse af med:

The Comics Reporter har som vanligt lavet en række glimrende juleinterviews med nogle af de amerikanske serieskabere, der markerede sig stærkest i 2012, bl.a. Alison Bechdel (“Bedemandens datter”), Scott Snyder (Batman) og Derf Backderf (“My friend Dahmer”).

Knap så ambitiøs er højtidsmarkeringen på Comicsalliance.com, hvor man nøjes med at bestille en tegneserie om Sankt Nikolaj fra Benito Cereno og Evan Shaner. Men resultatet er ret fint.

Forfatter Buzz Dixon står klar med links til tre juleklassikere: “A Christmas For Ducktown”, som Thomas Stærmose omtalte her på sitet 1. december, “Christmas in an Outlaw Town” fra Jonah Hex (!) og julegyset “… And All Through the House” fra Vault of Horror (!!).

Og nu vi er ved julegyset, så må John Kenn Mortensen-tegningen nedenfor af julemandens værksted lige være sagen, når højtidsstemningen skal skrues helt op på 11. Glædelig jul!

Emneord:

Om Erik Barkman

Garvet fritidsskribent med bidrag til en række musik-, film-, spil- og tegneseriemedier på CV'et. Projektkoordinator på The Animation Workshop i Viborg.